CarNet - home

Ontvang GRATIS EN VRIJBLIJVEND een bod voor uw wagen

HOE HET WERKT?

1. Vul het formulier in

Geef alle gegevens van uw wagen in zoals bouwjaar, kilometerstand etc. Probeer de beschrijving zo volledig mogelijk te maken met eventueel foto’s. Hoe meer informatie wij ontvangen des te beter wij u kunnen verder helpen met biedingen.

2. Ontvang ons prijsvoorstel

Onze experts gaan aan de slag en contacteren u zo snel als mogelijk met een prijsvoorstel. De duur hiervan kan van wagen tot wagen variëren. Wij engageren ons om u binnen de 48h een bod over te maken, vaak zelfs sneller.

3. Betaling en ophaling

Indien u akkoord gaat met een concreet bod dat wij u geheel vrijblijvend doen, maken wij een overeenkomst op en zorgen we dat de wagen wordt opgehaald op een termijn die voor u het best past.

HOE WIJ UW AUTO VERKOPEN?

Door uw wagen aan te melden komt deze terecht op een platform waar geabonneerde garages de wagen kunnen bekijken en, indien geïnteresseerd, een bod kunnen uitbrengen. Indien u tevreden bent van het bedrag en ons vervolgens groen licht geeft om de verkoop te regelen, dan zorgen we ervoor dat u op beide oren kan slapen en de wagen effectief wordt opgehaald voor het overeengekomen bedrag en zonder bijkomende kosten!

MEER INFO

KLANTEN REVIEWS

Goed, u verkoopt uw wagen en u wil hierbij graag onze hulp en expertise.
Hieronder kan u alle kenmerken ingeven zodat wij ermee aan de slag kunnen gaan.

Welke score krijgt uw wagen? Beweeg de cursor over de sterren en kies aan de hand van de beschrijving die verschijnt het meest toepasselijke antwoord.

Opties zijn een belangrijke factor bij het bepalen van de waarde van jouw wagen. Bepaalde opties kunnen dan ook een positieve invloed hebben op het bod.

Zijn er opties die u niet kan terugvinden in de lijst? Geen zorgen! Wij kunnen deze later nog steeds toevoegen.

HEEFT U NOG EXTRA OPMERKINGEN?
NOTEER ZE HIERONDER, DIT HELPT ONS EEN BETER BEELD TE KRIJGEN VAN UW WAGEN

DE KANS OP EEN GOED BOD IS VÉÉL HOGER INDIEN ER GOEDE FOTO’S WORDEN TOEGEVOEGD
HIERONDER KAN U UW WAGEN VAN ZIJN BESTE KANT LATEN ZIEN.

afbeeldingen toevoegen

Laat hier uw gegevens achter. Zodra wij een bod klaar hebben contacteren wij u met het goede nieuws. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt om u te contacteren en worden niet gedeeld met derden.

Met wie hebben we het genoegen?

Ik bevestig de algemene voorwaarden te hebben gelezen en goedgekeurd

transferring data...