CarNet - hoe het werkt

HOE HET WERKT?

1. Vul het formulier in

Geef alle gegevens van uw wagen in zoals bouwjaar, kilometerstand etc. Probeer de beschrijving zo volledig mogelijk te maken met eventueel foto’s. Hoe meer informatie wij ontvangen des te beter wij u kunnen verder helpen met biedingen.

2. Ontvang ons prijsvoorstel

Onze experts gaan aan de slag en contacteren u zo snel als mogelijk met een prijsvoorstel. De duur hiervan kan van wagen tot wagen variëren. Wij engageren ons om u binnen de 48h een bod over te maken, vaak zelfs sneller.

3. Betaling en ophaling

Indien u akkoord gaat met een concreet bod dat wij u geheel vrijblijvend doen, maken wij een overeenkomst op en zorgen we dat de wagen wordt opgehaald op een termijn die voor u het best past.

De ideale koper vinden voor een specifieke wagen is een kunst. Er zijn heel wat factoren die een doorslaggevende invloed hebben op de prijs en een goed begin hierbij is zorgen dat de wagen door zoveel mogelijk potentiële kopers bekeken wordt.

Wij streven er daarom naar om iedere dag te blijven innoveren en ons netwerk van professionele kopers te blijven uitbreiden met absolute kwaliteit zodat wij u, de verkoper, keer op keer een goede prijsgarantie kunnen bieden. Ongeacht het type wagen dat u via ons wenst te verkopen.

Hoe gaan we juist te werk om een prijs te bekomen? Van zodra uw wagen binnenkomt op ons platform gaan onze experts meteen aan de slag. We nemen altijd eerst even contact met u op om de wagen goed in detail door te nemen.

Dit doen we omdat achteraf de wagen op onze vrijblijvende veiling terecht komt, hier gaan geabonneerde garages vervolgens live concrete biedingen uitbrengen.

Tijdens dit deel van het proces is onze ervaring en expertise cruciaal omdat wij ervoor zullen zorgen dat de juiste personen uw wagen te zien krijgen en de juiste argumenten gebruikt zullen worden, hetgeen de kans op een goed bod weer exponentieel verhoogt.

Bent u akkoord met het bod? Prima! Wij stellen voor u een overeenkomst op. De afgesproken prijs is het bedrag dat u effectief betaald krijgt, de wagen dient hierbij overeen te komen met het beschrijf dat we samen hebben opgesteld. De betaling kan gebeuren via bankoverschrijving of, conform de wetgeving, in contanten. In de regel wordt de wagen steeds afgehaald bij u thuis behoudens uitzonderingen bepaald door de koper of uzelf.

Onze belofte naar u toe is dat we, met een ongeëvenaard engagement, bij zowel de aan- als verkoper voor niets minder gaan dan 100% klanttevredenheid!

MEEST GESTELDE VRAGEN